shutterstock_467639330.jpg

Tervetuloa!

Tervetuloa monipuoliseen lihan ja erikoisherkkujen liikkeeseen!

Olemme valikoineet huolella parhaat lihatuotteet ja erikoisherkut puotiimme. Meiltä löydät niin laadukkaimmat pihvit, paistit, leikkeleet kuin makkaratkin. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota rotukarjatuotteisiimme: meiltä saat huippulaatuista sertifioitua Angus-häränlihaa, joka on kasvatettu vastuullisesti eläinten hyvinvointia ja ympäristöä kunnioittaen Ranger’s Valleyn tilalla Australian itäosassa.

Valikoimaamme kuuluvat lihatuotteiden lisäksi myös monenlaiset hienostuneet juustot, laaja valikoima salameja parhailta valmistusalueilta, tuoreet leivät paikallisilta tuottajilta, sekä oman kokkimme valmistamat, päivittäin vaihtuvat Take Away -ateriat. Hyllyvalikoimassamme on muun muassa mausteita, kastikkeita, marinadeja, erikoissäilykkeitä, öljyjä ja parhaimpia  kuivatuotteita, sekä erilaisia juomia palan painikkeeksi. Pakasteosastollamme on saatavilla riistatuotteita ja eksoottisia mereneläviä vuoden ympäri. Vuoden tärkeimpinä sesonkeina tarjoamme tuoreet kausituotteet suoraan tuottajalta ruokapöytääsi.

Me Liha & Herkussa olemme intohimoisia ruoan ystäviä, ja ammattilaisina haluamme auttaa Sinua löytämään juuri oikeat tuotteet jokaiseen tilaisuuteen. Meiltä saat henkilökohtaista, asiantuntevaa ja iloista palvelua, reseptivinkkejä unohtamatta. Olemme täällä Sinua varten!

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
ilmantaustaa_logo_negavalkoinen.png

Stålarminkatu 33, 20810 Turku

p. 040 510 3759

info@turunherkku.fi

Sijainti tästä linkistä

Avoinna

ma-to klo 10-19

pe klo 10-20

la klo 10-16

Tuoteryhmät

shutterstock_1125543065.jpg

Meidän tarina

MAKUA JA LAATUA LAUTASELLE

Tarinamme alkoi vuonna 2018, kun omistajat Tarmo ja Karita halusivat omalle lautaselleen hyvää ja laadukasta ruokaa. Tämä tarkoitti erityisesti hyviä pihvejä! Niitä ei vain Suomesta eikä Suomen Turustakaan löytynyt, joten oli aika perustaa erikoisliike tähän tarpeeseen. Uskoimme, että on muitakin kulinaristeja, jotka vaativat lautaselleen makua ja laatua.
Valikoimme tuotteemme sydämellä ja tietoisina tarkasta laatuvaatimuksesta, joita itsellämme ja asiakkaillamme on. Laatutuotteiden ja laadukkaan palvelun myötä olemme vakiinnuttaneet paikkamme pihvien ykköspaikkana Turussa. Alkutaipaleen jälkeen on valikoimaa laajennettu ja laatutasoa edelleen nostettu. Nyt haluamme tarjota laatua lautaselle siten, että hyvän pihvin kruunaa oikeat mausteet, maustevoit ja kastikkeet, jotka on kehitetty omassa keittiössämme. 
Laadukkaat tuotteet ja resepti/paisto-ohjeet takaavat kotonakin lautasella makuelämyksen, joka on vertaansa vaille ja kelpaa vieraitakin kestitä.
Mielestämme ruoka on tarkoitettu nautittavaksi niin kuin hyvä viinikin. Ruokailuun kuuluu myös usein juustot, leikkeleet, joista meiltä löytyvät laadukkaat vaihtoehdot. 

shutterstock_415197742.jpg

Reseptit

Löydät täältä reseptejä ja paisto-ohjeita

Lue lisää >

Haluamme, että onnistut ruoanlaitossa. Olemme koostaneet tähän osioon herkullisia reseptejä ja paisto-ohjeita, joilla onnistut varmasti. Jos jokin asia valmistamisessa askarruttaa, ota rohkeasti yhteyttä. Soita 040 510 3759 tai laita sähköpostia info@turunherkku.fi

Makua ja laatua

lihansailytys.jpg

Vinkkejä lihan käsittelyyn

Löydät täältä hyviä vinkkejä lihan käsittelyyn ja säilyttämiseen.

Lue lisää
dryagekaappi.jpg

Dry Aged -liha

Dry Aged -raakakypsytetty liha on kaiken vaivan arvoista.

Lue lisää
lihaherkkupikatukku.jpg

Lihan pikatukku

I’m a paragraph. Double click here or click Edit Text to add some text of your own or to change the font. Tell your visitors a bit about your services.

Lue lisää