DE BUYER PANNUT

debuyer.png
De Buyer perustettiin vuonna 1830. Yritys on heti alusta lähtien valmistanut ja myynyt tarkoin harkittuja keittiötuotteita. Yritys toimi pitkään toimittajana ammattilaiskokeille, ravintoloille ja suurkeittiöille. Vuonna 2002 - suuren kysynnän seurauksena - yritys alkoi myymään tuotteitaan kuluttajille erikoiskaupoissa.
Carbone-pannut uuninkestävällä (jopa 250°), kahvalla tai kaksoiskahvalla.

Hiiliteräspannut ovat perinteiset, ranskalaisen keittiön ammattilaistason paistinpannuja. Hiiliteräksestä valmistettu pannu kestää korkeaa lämpötilaa ja antaa täydellisen lämmönlevityksen. Hoidoltaan sekä ominaisuuksiltaan hiiliteräs muistuttaa paljon valurautaa, mutta on paljon kevyempi ja reagoi nopeammin lämpötilamuutoksiin.
 
Hiiliteräspannuun muodostuu käytössä oma uniikki paistopinta, joka on kuin luonnollinen teflon ilman rikki raapiutuvia pinnoitteita! Hintaluokaltaan edulliset hiiliteräspannut kestävät oikein hoidettuna eliniän. Hiiliteräspannu sopii kaikille lämmönlähteille, myös induktiolle. Paksuus pannuissa on 2,5-3 mm.

Hiiliteräs on pehmeä metalli, jonka takia paistinpannun pinnassa voi olla pieniä naarmuja. Nämä eivät vaikuta pannun käyttöominaisuuksiin, eivätkä edes näy pinnassa käyttöönoton jälkeen.
Käyttöönotto: Ohje rasvapolttoon sekä käyttöohje >>