Facebook kilpailujen ja arvontojen säännöt

Turun Herkku Oy:n (Liha & Herkku) Facebook-kilpailujen ja arvontojen viralliset säännöt.


JÄRJESTÄJÄ:

Kilpailun järjestää Liha & Herkku (Turun Herkku Oy). Kilpailu ei ole Facebookin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin.


KILPAILUAIKA:

Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Liha & Herkun Facebook-päivitystä. Kilpailuaika ilmoitetaan kilpailupäivityksessä tai arvontapäivityksessä. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon.


OSALLISTUMINEN KILPAILUUN/ARVONTAAN:

Kilpailuun tai arvontaan osallistutaan kommentoimalla tai tykkäämällä Liha & Herkun Facebook-päivitystä. Kommentoimalla/tykkäämällä päivitystä osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt. Kilpailu voi olla myös kuvakilpailu, jolloin osallistuminen tapahtuu kuvan julkaisemisella. Liha & Herkulla on oikeus käyttää kuvia.

VOITTAJAN VALINTA:

Kilpailun tai arvonnan voittajan valitsee Liha & Herkun henkilöstö tai sen valitsema raati. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja tai palkinto voidaan päättää olla jakamatta. Liha & Herkun työntekijät tai työntekijöiden perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

 

PALKINNOT:

Voittaja saa Facebook-päivityksessä ilmoitetun palkinnon, jonka arvo ilmenee kilpailupäivityksessä. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto noudetaan Liha & Herkun myymälästä tai jos mahdollista, se toimitetaan voittajalle postitse (riippuen palkinnosta). Liha & Herkku ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä. Palkinnon vastaanottaja vastaa voiton hyväksymisestä aiheutuneista kuluista.


ARPAJAISVERO:

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.


JÄRJESTÄJÄN VASTUU:

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.


HENKILÖTIEDOT:

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Internet- ja Facebook-sivuilla.
Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.