MESTARIT

Ruokamestarimme on Turun ja maailman iloisin asiakaspalvelija. Kysy valikoimistamme mitä vain: kyllä Johanna tietää, keksii ja ehdottaa. Johannan erityisvastuulla on juustot ja leikkeleet.

Pette loihtii keittiöstämme mitä maukkaimpia herkkuja Take away -annoksiin sekä oman tiskimme muitakin herkkuja. Hänen loppuviikon Focaccia-leivät viedään aina käsistä! Pette palvelee mielellään tiskin takana ja antaa ruoanvalmistukseen arvokkaita vinkkejä asiakkaillmme.

Karita on toinen toinen Herkun yrittäjistä.  Intohimona asiakastyytyväisyys ja tyytyväiset asiakkaat. Vastaa yrityksen nettisivuista ja näkyvyydestä.

Timo tunteen ruoka- ja ravintolamaailman pitkällä kokemuksellaan.  Timo hoitaa niin K-Citymarket Länsikeskuksen kuin myös myymälämme lihatiskiä varmalla otteella. Häneltä saat myös mainiot vinkit ja ohjeet lihojen valmistukseen.

Tarmo on Herkun yrittäjä, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaille laadukkainta lihaa ja maistuvimpia pihvejä mitä Turusta voit löytää. Hänen vastuulla on uusien tuotteiden hankinta.

Turun Herkku Oy

Stålarminkatu 33, 20810 Turku

puhelin 040 510 3759, y-tunnus 2863754-8 

© 2020 Turun Herkku Oy

Facebook kilpailujen ja arvontojen säännöt

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon