Reseptit ja paisto-ohjeet

Täältä löydät kaikki reseptimme.

  • Haudutettu kanin koipi

    Kani on yksi hiilineutraaleimmista ja eettisimmistä raaka-aineista, koska se kasvaa kokoonsa hyvin nopeasti! Ja on vapaana kasvanut!

    3-4h

    4 annosta

  • Angus Entrecote paisto-ohje

    Ohje Angus Entrecoten paistamiseen grillissä tai pannulla.

    15 min

  • Denver Steak

    Naudan chuck osasta (lapa) leikattu lihas, joka voidaan valmistaa joko paistina tai pihveinä. Leikataan lapaluun alta, Denver Steak on yleensä hyvin marmoroitunut, koska eläin ei ole juurikaan käyttänyt tätä lihasta, samalla se on leikattu paljon työtä televien lihasten vierestä, jotka yleisesti maistuvat paljon vahvemmin naudalle kuin esim. fileet. Eli todella hyvä yhdistelmä!

    1 h

    4

  • Strip Loin -pihvin paisto-ohje

    Strip Loin pihvin paisto-ohje!
    Strip Loin -suikaleet ovat erinomaisia myös kylmänä, vaikka leivän päällä tai salaatissa.
    Lisäkkeeksi ehdotamme Cafe de Paris -maustevoita tai vaahdotettua tryffelivoita!

  • Chuck Eye Steak

    Tätä pihviä kutsutaan ”poor man’s rib eye” köyhän miehen rib eyeksi.
    Mutta häviää paljon kalliimmalle kaimalleen vain vähän mureudessa! Eli on todellakin kokeilemisen arvoinen!

    20 min

    4 annosta

  • Porsaan maalaisfile

    Porsaan maalaisfile valmistuu helposti. ,Leikkaa siivuiksi ja tarjoile vaikka perunamuusin ja kermaisen pippurikastikkeen kanssa! Maailmalla pork crackling on suurta herkkua

    1-2h

  • Flank Steak paisto-ohje

    Flank Steak on hyvää sellaisenaan grillattuna tai vaikka viipaloina salaatin / Fajitaksena. Herkku Vinkki:
    Flank Steak suikaleet ovat erinomaisia myös kylmänä, vaikka leivän päällä tai salaatissa.

    30 min

    4

  • Picanha paisto-ohje

    Perinteinen Brasilialainen picanha maustetaan ainoastaan suolalla. Voit toki käyttää lempi maustesekoituksia picanhaan koska se on vahvasti naudan makuinen!
    Tärkein asia picanhassa on sen viimeinen leikkaus ennen kuin se laitetaan suuhun. Vastasyin ja ohuena siivuna.

    35 Minutes

    4 annosta

  • Tomahawk Paisto-ohje

    Tomahawkeja on paljon eri kokoisia ja eri marmoriasteisia. Jokainen onnistuu tällä ohjeella, mutta suositeltavaa on ottaa sisälämpötila asteen pari kypsemmäksi kuin esim. normaalisti syömäsi pihvi. Tämä siksi, että lihassa on paljon rasvaa ja sen kannattaa antaa sulaa kunnolla niin se maustaa lihan mukavasti ja purutuntumakin on parempi.

    1-2 h

    4 annosta

  • BBQ Ribs uunissa

    Ribsit ovat kaikkien grillisuosikki. Tällä ohjeella onnistut varmasti.

    2-3 h

    8 Servings

  • Hirviburger

    Hirvipihvit tuo vaihtelua burgereihin! Ohje toimii myös peuran- ja poronlihaan.

    30 min

    4 annosta

  • Skirt Steak paisto-ohje

    Skirt Steak on hyvää sellaisenaan pihvinä tai tarjoile fajitaksien kanssa tai vaikka Philadelphia Cheese Steakinä!!

    30

    4 annosta

Turun Herkku Oy

Stålarminkatu 33, 20810 Turku

puhelin 040 510 3759, y-tunnus 2863754-8 

© 2020 Turun Herkku Oy, Oiva-raportti

Facebook kilpailujen ja arvontojen säännöt

Turun Herkku Oy

Stålarminkatu 33, 20810 Turku

puhelin 040 510 3759, y-tunnus 2863754-8 

© 2021 Turun Herkku Oy, Oiva-raportti

Facebook kilpailujen ja arvontojen säännöt

  • Facebook
  • Instagram
oiva_logo.jpg