Flat Iron Steak

4 annosta

Ohje

Flat Iron Steak on yhdysvaltalaisten lihanleikkaajien 2002 markkinoille tuoma pihvi, joka leikataan naudan lavasta, niin sanotusta Top Blade -osasta. Taitavat lihankäsittelijät poistavat kahden Flat Iron Steakin välistä paksun ja sitkeän kalvon ja näin saadaan kaksi ohutta pihviä. Pihvin nimi tulee siitä, että valmiiksi puhdistettu pihvi muistuttaa muodoltaan veitsen tai miekan lapetta.

Herkkuvinkki:
Tarjoile tuoreen chimichurri kastikkeen ja paahdettujen perunoiden kanssa!

Flat Iron Steak

Vaiheet

Kuinka tehdä

Grilli/pannu
Lämmitä grilli/pannu mahdollisimman kuumaksi, mausta huoneenlämpöinen pihvi ja paista noin 2 minuuttia per puoli. Laita pihvi foliokääreeseen ja anna vetäytyä ainakin 5 minuuttia. Leikkaa ohuiksi siivuiksi tai tarjoile pihvinä!

Aineosat

Flat Iron Steak