Flat Iron Steak
4 annosta
Ohje
Flat Iron Steak on yhdysvaltalaisten lihanleikkaajien 2002 markkinoille tuoma pihvi, joka leikataan naudan lavasta, niin sanotusta Top Blade -osasta. Taitavat lihankäsittelijät poistavat kahden Flat Iron Steakin välistä paksun ja sitkeän kalvon ja näin saadaan kaksi ohutta pihviä. Pihvin nimi tulee siitä, että valmiiksi puhdistettu pihvi muistuttaa muodoltaan veitsen tai miekan lapetta.
Herkkuvinkki:
Tarjoile tuoreen chimichurri kastikkeen ja paahdettujen perunoiden kanssa!

Vaiheet
Kuinka tehdä
Grilli/pannu
Lämmitä grilli/pannu mahdollisimman kuumaksi, mausta huoneenlämpöinen pihvi ja paista noin 2 minuuttia per puoli. Laita pihvi foliokääreeseen ja anna vetäytyä ainakin 5 minuuttia. Leikkaa ohuiksi siivuiksi tai tarjoile pihvinä!
Aineosat
Flat Iron Steak