Hanger Steak

30 min

4 annosta

Ohje

Ota liha huoneenlämpöön 1 h ennen paistoa. Öljyä steakin pinta ja laita tulikuumalle uuninkestävälle pannulle (lämmitä uuni valmiiksi 200 asteeseen) tai grilliin!

Paista molemmilta puolilta 2-4 min riippuen paistin paksuudesta tai kunnes olet saanut kauniin värin molemmille puolille.
Mikäli teet pannulla, lisää nokare voita ja esimerkiksi murskattuja valkosipulin kynsiä ja timjamia, siirrä pannu uuniin kunnes sisälämpötila on 55-57 astetta (5-10 min).

Ota pois uunista ja pannulta, kääri löysästi folioon ja anna vetäytyä 10 min. Leikkaa vastasyin ohuita viipaleita! Mausta sormisuolalla.

Jos teet grillissä, ota ensin kaunis väri kuten edellä ja siirrä tämän jälkeen epäsuoraan lämpöön kunnes sisälämpötila 55-57 astetta. Ota pois grillistä, anna vetäytyä folion alla 10 min.
Leikkaa vastasyin ohuita siivuja. Mausta sormisuolalla.

Vaiheet

Kuinka tehdä

Herkku Vinkki:
Voit käyttää samaa pannua esimerkiksi kasvisten paistamiseen niin saat hyvän maun valkosipulista ja timjamista!

Herkkuherkku Vinkki:
Sopii täydellisesti Herkun punaviinikastikkeen ja paahdettujen perunoiden kanssa TAI Herkun coleslaw-salaatin kanssa tortillan välissä!

Aineosat

Hanger Steak

Turun Herkku Oy

Stålarminkatu 33, 20810 Turku

puhelin 040 510 3759, y-tunnus 2863754-8 

© 2020 Turun Herkku Oy, Oiva-raportti

Facebook kilpailujen ja arvontojen säännöt

Turun Herkku Oy

Stålarminkatu 33, 20810 Turku

puhelin 040 510 3759, y-tunnus 2863754-8 

© 2021 Turun Herkku Oy, Oiva-raportti

Facebook kilpailujen ja arvontojen säännöt

  • Facebook
  • Instagram
oiva_logo.jpg