Haudutettu kanin koipi
3-4h
4 annosta
Ohje
Laita kanit ja pilkotut kasvikset ja timjami syvään uunivuokaan, kiehauta vesi ja valkoviini ja kaada uunivuokaan. Laita kansi tai folio päälle ja hauduta 140 asteisessa uunissa 3 tuntia.
Tarkista, että koivet ovat kypsiä ja nosta syrjään. Lämmitä herkun kermainen pippurikastike ja nosta koivet kuumaan kastikkeeseen. Ja kiehauta! Nostele lempi lisukkeesi päälle suoraan kattilasta ja kaada loppu kastike kastikekannuun.
Koristele timjamin oksilla. Tarjoile heti!

Vaiheet
Kuinka tehdä
Aineosat
4 d valkoviiniä
6 dl vettä
4 kaninkoipea
1 sipuli
1 porkkana
1 valkosipuli
1 palsternakka
100 g juuriselleriä
Tuoretta Timjamia