Haudutettu kanin koipi

3-4h

4 annosta

Ohje

Laita kanit ja pilkotut kasvikset ja timjami syvään uunivuokaan, kiehauta vesi ja valkoviini ja kaada uunivuokaan. Laita kansi tai folio päälle ja hauduta 140 asteisessa uunissa 3 tuntia.

Tarkista, että koivet ovat kypsiä ja nosta syrjään. Lämmitä herkun kermainen pippurikastike ja nosta koivet kuumaan kastikkeeseen. Ja kiehauta! Nostele lempi lisukkeesi päälle suoraan kattilasta ja kaada loppu kastike kastikekannuun.
Koristele timjamin oksilla. Tarjoile heti!

Haudutettu kanin koipi

Vaiheet

Kuinka tehdä

Aineosat

  • 4 d valkoviiniä

  • 6 dl vettä

  • 4 kaninkoipea

  • 1 sipuli

  • 1 porkkana

  • 1 valkosipuli

  • 1 palsternakka

  • 100 g juuriselleriä

  • Tuoretta Timjamia