Haudutettu kanin koipi

3-4h

4 annosta

Ohje

Laita kanit ja pilkotut kasvikset ja timjami syvään uunivuokaan, kiehauta vesi ja valkoviini ja kaada uunivuokaan. Laita kansi tai folio päälle ja hauduta 140 asteisessa uunissa 3 tuntia.

Tarkista, että koivet ovat kypsiä ja nosta syrjään. Lämmitä herkun kermainen pippurikastike ja nosta koivet kuumaan kastikkeeseen. Ja kiehauta! Nostele lempi lisukkeesi päälle suoraan kattilasta ja kaada loppu kastike kastikekannuun.
Koristele timjamin oksilla. Tarjoile heti!

Vaiheet

Kuinka tehdä

Aineosat

  • 4 d valkoviiniä

  • 6 dl vettä

  • 4 kaninkoipea

  • 1 sipuli

  • 1 porkkana

  • 1 valkosipuli

  • 1 palsternakka

  • 100 g juuriselleriä

  • Tuoretta Timjamia 

Turun Herkku Oy

Stålarminkatu 33, 20810 Turku

puhelin 040 510 3759, y-tunnus 2863754-8 

© 2020 Turun Herkku Oy, Oiva-raportti

Facebook kilpailujen ja arvontojen säännöt

Turun Herkku Oy

Stålarminkatu 33, 20810 Turku

puhelin 040 510 3759, y-tunnus 2863754-8 

© 2021 Turun Herkku Oy, Oiva-raportti

Facebook kilpailujen ja arvontojen säännöt

  • Facebook
  • Instagram
oiva_logo.jpg