Strip Loin -pihvin paisto-ohje

Ohje

Ota liha lämpenemään vähintään 30 min ennen paistamista. Kuumenna paksupohjainen paistinpannu mahdollisimman kuumaksi. Peitä liha kevyesti oliiviöljyllä ja mausta se mustapippurilla ja suolalla. Laita pannulle voi/öljyseos ja kuumenna se kuumaksi.
Lisää liha kuumaan pannuun ja jätä se paikalleen, jotta se karamellisoituu pinnasta.
Paista molemmilta puolilta noin 3-4 min tai haluamaasi kypsyysasteeseen. (Rare 52 °C, Medium rare 57 °C, Medium °C ,Well done 68 °C.) Lisää pannulle voita ja valele lihaa muutaman kerran.

Poista liha pannulta ja anna sen levätä foliokääreessä 5-10 min. Voit viipaloida pihvin, kun se on levännyt foliossa sen 5-10 minuuttia. Käytä terävää sileää veistä ja leikkaa vastasyin.

Vaiheet

Kuinka tehdä

Aineosat

  • Strip Loin -pihvejä haluamasi määrä

  • Suola

  • Mustapippuri 

  • Öljy/voi paistamiseen

Turun Herkku Oy

Stålarminkatu 33, 20810 Turku

puhelin 040 510 3759, y-tunnus 2863754-8 

© 2020 Turun Herkku Oy, Oiva-raportti

Facebook kilpailujen ja arvontojen säännöt

Turun Herkku Oy

Stålarminkatu 33, 20810 Turku

puhelin 040 510 3759, y-tunnus 2863754-8 

© 2021 Turun Herkku Oy, Oiva-raportti

Facebook kilpailujen ja arvontojen säännöt

  • Facebook
  • Instagram
oiva_logo.jpg