Turun Herkku Oy

Stålarminkatu 33, 20810 Turku

puhelin 040 510 3759, y-tunnus 2863754-8 

© 2019 Turun Herkku Oy

Facebook kilpailujen ja arvontojen säännöt

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Accessories

Make this your own.

Add the content you want.

Ceramics

Make this your own.

Add the content you want.

Kitchenware

Make this your own.

Add the content you want.

Bathroom

Make this your own.

Add the content you want.

Vases

Make this your own.

Add the content you want.

Wallpaper

Make this your own.

Add the content you want.

HIRVIBURGERIT

Hirvipihvit
1 sipuli
500-600 g hirvenlihaa jauhettuna
2tl Dijon sinappia, 1tl suolaa
1/2 tl mustapippuri, 100 g pekonia
Rosmariinioliiviöljyä 

Puolukkamajoneesi
1dl majoneesia, 1/2 dl puolukoita  (voit myös kokeilla karpaloista)

Lisäksi:
4 Hampurilaissämpylää,  1 juustoviipale/pihvi (esim. Royal Gouda)
Suolakurkkua, Salaattia (esim. rucola)

Valmistus, alle 30min
1. Hienonna kuorittu sipuli. Leikkaa pekoni pieniksi kuutioiksi.
2. Laita hirven jauheliha kulhoon, mausta pippurilla ja suolalla. Lisää pekonit ja sipulit. Vaivaa tasainen massa burgereita varten. Paina pihvin keskelle kuoppa, jotta pihvi pysyy tasaisena paistettaessa.
3. Grillaa tai paista pihvit kuumalla pannulla noin 8 minuuttia välillä kääntäen. Kun olet paistanut n. 6 min laita goudajuusto viipale pihvin päälle sulamaan.
4. Lämmitä halkaistut sämpylät (esim. leivänpaahtimessa tai grillissä)
5. Murskaa sulatetut puolukat kevyesti haarukalla kulhossa. Sekoita joukkoon majoneesi. Lisää tarvittaessa suolaa ja/tai sokeria.
6. Kokoa hampurilaiset sämpylöistä, rucola salaatista, puolukkamajoneesista, juustokuorrutetusta hirvipihvistä ja suolakurkuista.

 

Nauti!

Herkkuvinkki: Jos haluat pihvin mediumina niin paista pekonit ensin pannulla ja lisää jauhelihamassaan kypsänä! 
Herkkuherkkuvinkki: Pyöräytä rucolat muutamassa tipassa rosmariiniöljyä ennen kuin 
laitat ne sämpylään. Sivele rosmariiniöljyä pihvien pintaan ennen paistoa.